Ugnsbakad Lax & italiensk grönsaksröra!

0kommentarer

Ca 2 portioner

Ugnsbakad Lax
Sätt ugnen på 200 grader
Krydda två Laxfilèer med havssalt & lite rosèpeppar. Stoppa in i ugnen i ca 15 min beroende på storlek( Behövs längre tid om du stoppar in laxen fryst)
Medans laxen står i ugnen är det dags för att förbereda grönsakerna.

Italiensk grönsaksröra

1/2 Aubergine
1/2 Zucchini
1/2 Paprika
6-8 skogschampinjoner
1/2-1 mozzarella á 25 g
Hacka grönsakerna och bryn dom i olivolja. Krydda med salt, peppar, Chilli och en gnutta oregano.
Dela mozzarellan i mindre bitar och rör sedan ner i stekpannan och blanda med de varma grönsakerna tills den smält.

Servera gärna med en bit citron.

Kommentera

Publiceras ej